Ik ben                                    Small, geboren in Nederland te Leiderdorp...

 

In 2015 heb ik de stap gemaakt om professioneel en fulltime adult model te zijn, hier geniet ik echt met "volle" teugen van, elke keer een nieuwe spannende uitdaging. Kan hier mijn creativiteit en geiligheid in kwijt.Tussen neus en lippen door ben ik ook nog huisvrouw haha..want ja, dat moet ook gewoon gebeuren.

 

Ik ben een leuke jonge spontane blonde dame,die altijd wel zin heeft in gezelligheid en sommige uitdagingen ga ik zeker niet uit de weg..Vind je het leuk, spannend of geil om een keer een afspraak te hebben via skype? Meld je dan via de skype button aan en kijk voor meer informatie.

 

xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind je het leuk, spannend of geil om een keer een afspraak te hebben via skype? Meld je dan via hiernaast aan of kijk hieronder voor meer informatie.

 

Mijn Skype tarieven zijn :

15 min € 22,50

30 min € 37,50

45 min € 52,50

 

 

 

Voor skype via direct overmaken op ING is er €2.50 korting. Stuur een bericht via het formulier hiernaast en geef aan wanneer en voor hoelang je met mij privé wilt skypen.

 

Voor skype via het betalingssysteem reken ik een vast bedrag per aantal minuten. Hierboven vind je een prijstabel. Skype is mogelijk nadat je betaling via internet is verricht. Ik neem dan contact met jou op en zullen we samen snel chatten en bellen met elkaar.

 

 

 

 

VERPLICHT

VERPLICHT

VERPLICHT

VERSTUREN...

FOUT BIJ VERZENDEN!

GELUKT!

VERPLICHT

VERPLICHT

SKYPEN

MET

SMALL

MADE WITH 

©2016 FLIRTLOUNGE | MADE WITH