Hey jij Geilerd!

 

Ik ben                      ,

 

Een kinky geile fetish meid die dol is op spanning, avontuur en ondeugende sex!! Ik ben dol op heerlijke geile spelletjes en fetishes/SM soft en hard.

Ik geef en krijg graag opdrachtjes, heb high heels, outfits, latex, kousen en panties binnen handbereik. Allerlei toys, plugs, strapon groot en klein... wat een heerlijkheid!

Ook ben ik gek op geile fetishes en rollenspellen en geef jou graag geile opdrachtjes. Samen spuitend klaarkomen is supergeil!!

Op verzoek doe ik ook graag een geil plasje voor je voor de cam...

 

Kom! We gaan beginnen!

 

SKYPEN

MET

*** Hey jij Geilerd!*** Ben jij ook zo GEIL en op zoek naar wat Lekkers? Kom dan snel bij mij op SKype naam is sassyjadex op skype en we gaan heerlijk geil spelen!! Ik ben dol op heerlijke geile spelletjes, Ik vindt het heerlijk om mijn Klets natte Poesje en kontje te verwennen met één van mijn vele geile Toys! Ik ben dol op Anaal en ik kan super geil fisten!:) Ik zit altijd heerlijk uitdagend gekleed op jou te wachten met Sexy Higheels aan... Ook ben ik dol op geile Fetishes en geef jou graag geile opdrachtjes! ik heb mega veel Latex en Sexy Kleding en High Heels. Ook heb ik een geile strapon voor de liefhebbers! Ik cam volledig in Beeld en met geluid

 

- Je krijgt altijd een camcheck van mij!

 

- Ik cam met een HD cam en met geluid!

 

Je kan bij mij ook films, Fotoos en mijn Slipjes kopen, films stuur ik naar je op via mediafire waar je dan een download link van ontvangt. Mediafire is gratis te gebruiken dus er komen geen extra kosten bij!

 

De prijzen zijn 1 euro per minuut, Ik doe ook korte shows

 

Vanaf 30 Minuten bied ik Skype Pakketten aan met korting!

 

30 Minuten is 25 euro

45 Minuten is 37 euro

60 Minuten is 45 Euro

 

****Betaling is per PayPal of via de ING Bank****

 

 

De grotere Pakketten mogen ook in 2 of 3 keer gedeeld worden en hoeft niet in 1 keer opgemaakt te worden.. Je behoudt natuurlijk je korting die op deze pakketten geldt

Gaan wij snel geilen?

Dikke zoen Jade

VERPLICHT

VERPLICHT

VERPLICHT

VERSTUREN...

FOUT BIJ VERZENDEN!

GELUKT!

VERPLICHT

VERPLICHT

©2016 FLIRTLOUNGE | MADE WITH 

MADE WITH